Vi hintade om det förra veckan och nu är det alltså officiellt att vi på Innovationscenter för landsbygden tillsammans med NyföretagarCentrum Sydöstra Skåne kör en omgång till av Skuggstyrelseprogrammet. Varför? För att vi ser vilken skillnad det gör för företagare att få tillgång till en egen skuggstyrelse!

Vill du som företagare vara med?

Driver du ett företag i sydöstra Skåne? Är du intresserad av att få stöd och rådgivning kring din verksamhet av kunniga och erfarna personer under september 2022 till maj 2023? Det kostar ingenting att vara med i skuggstyrelseprogrammet förutom tiden men i gengäld kan ni få tips, råd och bollplank som hjälper er verksamhet att öka lönsamheten, hitta nya affärsmodeller eller stärkas på andra sätt.

Om ja – då ska du kontakta helena.kurki@sjobo.se

Här kan du läsa mer om vad det innebär att ha en egen skuggstyrelse: Vad du får med en skuggstyrelse

Vi söker också skuggstyrelseledamöter

Är du en nyfiken person med erfarenhet och kunskaper inom företagande eller en särskild bransch? Skulle du vilja ”ge tillbaka” och vara intresserad av att bidra ideellt till växande och lovande företag med dina kunskaper, erfarenheter och kompetenser? Då kanske uppdraget som skuggstyrelseledamot kan vara något för dig! Du får gärna kontakta oss för att anmäla ditt intresse eller om du har några frågor kring oss, Skuggstyrelseprogrammet eller uppdraget.

Här hittar du en intervju med Hallamölla Gård som var en av årets deltagare!