Hej och välkommen till årets sista nätverksträff i Fokus Tillväxt Häst! Under våren pratade vi om affärskunskap i olika former och nu kör vi en ny träff som handlar om gemensamma utvecklingsfrågor.

Fokus Tillväxt Häst – Hovavtryck för en hållbar hästnäring i sydöstra Skåne

Vill du vara med och skapa en smart och hållbar hästnäring i sydöstra Skåne? Har du något ämne du brinner lite extra för kring hästnäringen?

Vi i sydöstra Skåne vill jobba SMART:are inom hästnäringen, det vill säga Specifikt, Mätbart, Attraktivt, Relevant, Tidsbestämt.
Vi vill att du som hästföretagare ska bygga nätverk, känna ett engagemang och viljan att utvecklas inom din näring, och ditt företagande.
Därför bjuder Innovationscenter för landsbygden och Häst och Lantliv AB in dig till nätverkande och verkande.

Tid: 21 november 10.30 – 13.30

Plats: 15 minuter en kvart – by Alex, Snårestadsvägen 535-24, Ystad

Anmälan: https://simplesignup.se/event/209908 Begränsat antal platser, vi vill ha din anmälan senast 14/11. Lunch i form av en god vegansk lasagne ingår, anmäl också om du önskar annan specialkost.


Dagen finansieras med medel från Region Skåne, inom Fokus Tillväxt och avsikten med dagen är att identifiera och forma områden inom hållbar affärsutveckling som vi sedan tillsammans kan jobba strategiskt med mot en mer hållbar hästnäring i sydöstra Skåne.