Okej, sommaren är inte helt slut än men nu när vi är tillbaka från semestern är det oundvikligt att börja blicka framåt. Vad är relevant för innovationsfrågor och för landsbygden? Vilka evenemang i höst är aktuella? Här är några av dem som vi hade tänkt att besöka och anordna!

Evenemang i höst

I höst sker många roliga saker på en och samma gång. Årets landsbygdskonferens i Stockholm och Landsbygdsdagarna i Borgholm exempelvis! Men i Ystad vankas det också ett smörgåsbord för nya affärer och i Sjöbo ett event om energieffektivisering. Vi kommer också besöka Möjligheternas dag som är en mötesplats mellan lokala företagare och arbetsgivare, ungdomar och arbetssökande.

Det sker flera evenemang i höst som Innovationscenter för landsbygden kommer att besöka, arrangera eller  vara delaktiga i.
Eftersom vårens FoodJam blev en sådan succé är det alltså dags för en favorit i repris!

Skuggstyrelseprojektet fortskrider förstås och vi kommer även att arrangera ett nytt Food Jam.

Dessutom kommer vi att fortsätta fylla hemsidan med innovativa porträtt med lokala företagare. Men, vi kommer också att börja paketera alla de kunskaper som vi har gjort genom åren i olika faktaartiklar för att kunna hjälpa ännu fler innovatörer att lyckas med sina affärsidéer.

Vad säger du om höstens planer? Är det något som vi har missat eller inte hunnit höra talas om än?