Det är nog ingen nyhet för er som känner oss att vi 1. gillar innovation och 2. tycker att tillväxtfrågor ur alla möjliga olika perspektiv är jätteroligt. Därför kan vi med stolthet berätta att vi har fått uppdraget att vara en av rådgivarna till de företag som anmäler sig till programmet Fokus Tillväxt som Region Skåne nu har startat tillsammans med Almi Skåne och andra aktörer. Hur kul? Jätteroligt!

Fokus Tillväxt är till för skånska företag som vill växa som bolag och öka sin omsättning och vi kommer då såklart att bidra med våra specialiteter inom innovationsrådgivning.

— Detta är oerhört viktiga frågor för Skåne och inte minst här i det sydöstra hörnet, därför är vi väldigt glada över att få vara med och bidra med våra kompetenser, säger Helena Kurki från Innovationscenter för landsbygden.

Är du som företagare intresserad av att anmäla dig till programmet? Tveka inte göra det och gör det så snart som möjligt! Mer om programmet, hur det går till och hur du anmäler dig kan du läsa om här: Fokus Tillväxt

Du kan också se mer på LinkedIn och hos Almi Skåne

Vi ses där!