Att starta och driva ett e-handelsföretag på landsbygden kräver en väldigt driven entreprenör. Vad händer om man för branschens entreprenörer närmare varandra?

För att skapa ännu mer utvecklings- och tillväxtkraft vill vi sätta extra fokus på just e-handel och bjuder in till en utvecklingsgrupp; en innovationsgrupp. En möjlighet för din verksamhet att utvecklas genom samverkan med andra entreprenörer inom branschen.

 

 

En av dagens inspiratörer är Phillipe Hägg från Nerds of Sweden. Phillipe kommer i huvudsak tala om expansiva e-handelsföretag genom företagsexempel och hur man väljer rätt digitala verktyg för sin verksamhet. Nerds of Swedens mål är att bygga långvariga, lönsamma relationer som kan inspirera och underlätta vardagen. De erbjuda sina kunder den kompetens som de behöver för att utveckla och underhålla nytänkande digitala lösningar.

 

Elin Fornander från E-commerce Park är även på plats i SImrishamn och inspirerar! E-commerce Park är den första inkubatorn i Sverige som är inriktad endast på e-handel! Inkubatorn finns till för dig som vill bli verksam inom e-handel eller redan är det men vill att ditt företag växer snabbare!


Inbjudan, program och anmälan: https://simplesignup.se/ev…/100782-utvecklingsgrupp-e-handel


https://www.facebook.com/events/1814541091894077

Evenemanget är kostnadsfritt. 

Vi ses!