Nytt år, nya tag. Såhär i slutet på januari börjar ofta nystartskänslan med inspiration och ny energi ha börjat plana ut. Vilket är extra förståeligt om en som företagare dessutom har en verksamhet som påverkas av den pågående pandemin och därmed blir lite mer begränsad än vanligt. Men vet du vad? Vi finns här för dig! Och en av de sakerna vi alltid bidrar med till dig som landsbygdsföretagare är kostnadsfri innovationsrådgivning.

Innovationsrådgivning

Det spelar ingen roll om du har en ny idé som du vill få tips kring exempelvis finansiering och hur du kan förverkliga den – eller om det är så att du har fullständig idétorka och behöver en extra hjärna som kan hjälpa dig att tänka nytt kring din verksamhet. Vi utgår från dig och din verksamhets möjligheter och behov! En sak är säker. Säsongen för att gro nya idéer är lång och nödvändig för alla sorts företag oavsett vad det är ni arbetar med.

Vi har stöttat över många olika landsbygdsföretagare genom åren och kan dessutom hjälpa dig att få kontakt med andra aktörer som förhoppningsvis kan hjälpa dig att få din idé bli verklighet! Så har du något som du vill bolla eller ha rådgivning kring? Skicka ett mejl till helena.kurki@sjobo.se för att boka in ett möte!