Följ med Innovationscenter för landsbygden på en inspirationsdag i Malmö. Ta del av nya trender, smakprover, produkter och träffa kolleger från branschen.

Tillsammans besöker vi finalen i Årets Kock som avgörs på Malmö Arena den 2 februari 2017 9.00–17.00. Se den spännande tävlingen live, mingla med Sveriges bästa kockar och besök mattorget med intressanta produkter och utställare.

Tävlingen sker inne på scen med 8 riktiga kök uppbyggda, och efterhand som tallrikarna presenteras kan man även som publik se dessa på nära håll. Ute i foajén finns även möjligheter att prova mat och inspireras av både stora och små utställare. Dessutom ordnas en smakduell mellan tidigare vinnare, där du har chansen att prova små smakprover.
Under dagen tar vi oss också tid att gemensamt samla ihop idéer, fundera på gemensamma möjligheter allt för att se till att vi tar med så mycket innovationskraft hem. Vår fasta punkt under dagen blir LRF:s monter i utställningen.

Anmälan för biljett till Årets kock gör du själv på http://aretskock.se/inbjudan2017/bransch/
Ange att du är inbjuden av LRF.

Anmälan för att ingå i gruppen med Innovationscenter för landsbygden gör du genom att maila till: helena.kurki@sjobo.se.
Evenemanget finns även på Facebook: www.facebook.com/events/318842581845546/

I görligaste mån försöker vi ordna samåkning.