I vår sista sommarintervju träffar vi entreprenören och trebarnsmamman Louise Sjerén som driver träningsföretaget Kom i Balans i Ystad.

Hej Louise, berätta om din business!

− Hej! Klart, jag driver ett träningsföretag med fokus på kvinnor och mammor och har både mammaträning, barnvagnspromenader, utefys, personlig träning, löptekniksanalys och massage.

Så roligt! Hur kom det sig att du började med detta?

− Träning har jag haft med mig hela livet och från fotbollen så växte intresset för idrottsskador fram. Jag utbildade mig till fysioterapeut först och läste senare även till personlig tränare. Mitt företagande började med massage och träningen fick växa fram så smått under åren. Drömmen om att jobba med idrottsskador har på senare tid skiftat över till en dröm där kvinnohälsan står i fokus.

Nu börjar sommaren närma sig sitt slut – vad ser du fram emot framöver?

− Min höst kommer att bli ännu mer fokuserad på kvinnohälsa. Som fysioterapeut ser jag hur få behandlare vi är gentemot kvinnor och bäckenbotten generellt och det är tyvärr ett eftersatt ämnesområde trots att många kvinnor har problem efter förlossningar och graviditeter. Så jag kommer att fortsätta med barnvagnspromenader, mammaträning och det andra jag gör men också fortsätta vidareutbilda mig ytterligare inom bäckenbottenhälsa för gravida och mammor.