Under alla år som vi har varit igång har vi själva och tillsammans med andra tagit fram fler olika koncept och format som både är innovativa och bidrar till innovation. Därför känns det extra roligt att vi under det senaste året har börjat producera konceptfilmer där vi lyfter fram några av dessa lite extra! Här är de första filmerna och fler kommer allt eftersom så kika in här då och då för att hålla dig uppdaterad.

En introduktion till våra konceptfilmer

Växande Möten

Under 2022 introducerade vi i samarbete med LRF Skåne, SLU Partnerskap Alnarp och Region Skåne mötesforumet Växande möten som ett mötesforum där skånska företag inom lantbruk och trädgård, forskning och andra intresseaktörer samlas för att utbildas, diskuteras och nätverka inom aktuella framtidsfrågor för de gröna näringarna.

Fokus Tillväxt Häst

Fokus Tillväxt Häst arrangerades under våren 2023 och lyfte olika ämnen inom hästnäringen. Fokus Tillväxt är ett projekt Region Skåne initierat tillsammans med Almi Skåne och andra företagsfrämjande aktörer i Skåne och Fokus Tillväxt Häst arrangeras tillsammans med Innovationscenter för landsbygden samt Ystad, Tomelilla, Simrishamn och Sjöbo Kommun.

Fler koncept kommer!