Att söka finansiering är en konstform i sig som inte alltid är så enkel. Därför kommer vi tillsammans med Europa Direkt Sydskåne och Almi att göra en webbinarserie som i olika avsnitt lyfter fram olika vägar till pengarna. Här kommer vi att lyfta fram, förklara och ge konkreta exempel på olika typer av finansiellt kapital som går att söka. Du kommer att få fakta, tips och höra exempel på andra företag eller föreningar som sökt och fått stöd.

Funderar du på att göra ditt företag mera klimatsmart och behöver stöd till investeringar? Eller är du nyfiken på bidrag för icke-publika laddstationer för elbilar? Då är det första avsnittet aktuellt för dig!

När? 3 maj 12.00 -13.00

Var? Livestreamat evenemang, länk skickas via mejl

Hur? Anmäl dig här!

Under detta första lunch-webbinarium med klimat-tema kommer du att få veta mer om ”Klimatinvesteringsstöd”. Stödet kan sökas av verksamheter som har en idé som kan bidra till att minska samhällets klimatpåverkan, exempelvis genom att fasa ut fossil energi. Vi kommer även att prata om bidrag för icke-publika laddstationer för elbilar. ”Ladda
bilen” är ett investeringsstöd riktat till företag, kommuner, stiftelser och föreningar som vill installera laddningspunkter.

Detta webbinarium arrangeras av Europa Direkt Sydskåne och Almi tillsammans med Innovationscenter för landsbygden. För dig som inte kan delta kommer det även att kunna ses i efterhand. Varmt välkommen!