Nytt år = new us? Nä, vi fortsätter såklart jobba mot samma vision som vanligt. Men såklart är det roligt att få introducera nya koncept och uppdrag som alla stärker innovationskraften på landsbygden ytterligare! Ett av de första för året? Det är Fokus Tillväxt Häst som är en förlängning av Fokus Tillväxt där vi medverkar som sakkunniga för företag och organisationer som vill växa. Som komplement till Fokus Tillväxt-programmet lanseras alltså nu en kostnadsfri utbildningsserie som riktar sig specifikt till företag, näringar och organisationer inom hästnäringen!

Nu lanseras Fokus Tillväxt Häst

Upplägget är tre träffar under våren där vi ses under ett lunchmöte från 11:30-13:30 och du som deltar kommer att få ta del av ett teoripass, praktiska exempel men såklart också få arbeta med din egen verksamhet, nätverka och inspireras av andra inom olika teman som alla är relevanta för dig som vill utveckla verksamheten och öka dess lönsamhet ytterligare!

Vi bjuder på lättare lunch och du väljer om du vill komma på alla tre träffar eller de som intresserar dig mest. Berätta gärna om du har eventuell matallergi i din anmälan!

16 februari på Ystad Ridklubb

Tema: Strategi, riktning och mål

Anmälningslänk: HÄR!

13 mars på Bollerup

Tema: Ledarskap, stödsystem och roller

Anmälningslänk: HÄR!

24 mars på Rytteriet i Blentarp

Tema: Målgruppsanpassning och kundens perspektiv

Anmälningslänk: HÄR!

Fokus Tillväxt är ett projekt Region Skåne initierat tillsammans med Almi Skåne och andra företagsfrämjande aktörer i Skåne och Fokus Tillväxt Häst arrangeras tillsammans med Innovationscenter för landsbygden samt Ystad, Tomelilla, Simrishamn och Sjöbo Kommun.

Har du frågor kring Fokus Tillväxt Häst eller någon av träffarna? Kontakta: helena.kurki@sjobo.se